Är du kvinnlig entreprenör i Upplands-Bro och vill komma i kontakt med andra likasinnade?
Då tycker vi att du ska bli medlem i vårt affärsnätverk!
Damernas Affärsnätverk är ett professionellt affärsnätverk med lokalt engagemang. Nätverket består av cirka 60-70 kvinnliga affärsdrivna entreprenörer och ledare i Upplands-Bro som gemensamt vill utveckla sina idéer, tankar och sitt företagande i samarbete och med stöd av varandra. Vi har regelbundna nätverksträffar med intressanta och inspirerande innehåll. Vi håller frukost- och lunchträffar som vi hoppas ska kunna återtas hösten 2021. Vi delar ut två stora priser till företag i vår kommun varje år ÅRETS INSPIRATÖR samt DAMERNAS STORA PRIS. Vi är även en av arrangörerna för den årliga Upplands-Brogalan för förtagare, personal och privatpersoner, denna hoppas vi innerligt ska gå av stapeln som vanligt 2022 igen.

Medlemskapet kostar endast 900 kr per år och då får du tillgång till att få delta på alla våra medlemsträffar med spännande, inspirerade och lärorikt eller socialt innehåll och våra uppskattade mingel och inte minst Damernas affärsluncher och frukostar.
Är ni två kvinnliga ägare av ert företag så kan man anmäla 2 personer knutna till ett företag och då betalar man totalt 1350:- per år och då får båda medverka på samtliga event, träffar och föreläsningar. 
Önskar du bli medlem så skriv ett mail till oss och berätta lite om dig själv och ditt företag.   >>KLICKA HÄR FÖR ATT SKICKA DIN ANMÄLAN!

© Copyright www.damernasaffärsnätverk.se