Nätverksträffar 2021

 

17 juni - SOMMARAVSLUTNING MED MAT OCH DRYCK OCH MINGEL
Sommaravslutning för alla medlemmar i Damernas Affärsnätverk! Den här gången hålls den i trädgården hos vår vice ordförande Irene Seth. Vi samlas och minglar 18:30, 2020 års pristagare är inbjudna och berättar om sig själva och sitt företag. Damernas bjuder alla på en enklare sommarbuffé och Irene som representerar underbara Almare Stäkets Herrgård visar oss runt i deras härliga Kryddträdgård som skapades på 60-talet men som har gamla anor och berättar också om Almare Stäkets senaste kulturprojekt: restaurering av en 1600-tals källare.
Plats: Sjövillans väg 6 Kungsängen
Tid: 17 juni 18:30-21:30
Anmäl dig till: styrelsen@damernasaffarsnatverk.se
Hjärtligt Välkomna!27 maj - VI BESÖKER LADAN ÖRÅKERSKULTURCENTER
Äntligen en träff i IRL!
Nu kör vi säsongens näst sista medlemsevent, innan vi tar lite ledigt för att sedan dra igång igen efter sommaren! 
Vi ska få bli ompysslade av två av våra prisbelönta duktiga medlemmar i Damernas Affärsnätverk.
Ebba Horn som driver Ladan - Öråkers Kulturcentrum och som i år vann priset "Årets Inspiratör" i Upplands-Bro och Johanna Karlén som driver Bioinspiria som i år vann "Årets Hållbara Företag" i Upplands-Bro.
Vi träffas ute på Lennartsnäshalvön i Kungsängen, där spännande projekt pågår. Vi ses alltså hos Ebba på Ladan Öråker där Ebba och hennes kollegor kommer att ta väl hand om oss.
Vi kommer att få veta mer om deras verksamhet och lära oss mer om biologisk mångfald och hur vi som privatpersoner och företag kan bli mer klimatsmarta.
18:30 samling på Ladan för mingel på coronasäkert avstånd utomhus.
19:00 drar rundvandring och inspirerande information från Ebba och Johanna igång
Vi bjuder på enklare förtäring.
OSA ditt deltagande till: styrelsen@damernasaffarsnatverk.se senast den 23 maj
OBS! Detta event gäller ENDAST medlemmar i Damernas Affärsnätverk.
Är du kvinnlig företagare boendes eller med företagets säte i Upplands-Bro är du varmt välkommen att bli medlem i vårt starka härliga gäng - inget att fundera på ens - häng med!


9 mars - HÅLLBARHET OCH KLIMATPÅVERKAN
Vi tackar Nicola Björk, miljöstrateg i Upplands-Bro, för en intressant medlemsträff, den 9 mars,om hållbarhet och klimatpåverkan där vi utgick från det globala perspektivet och sedan zoomade in mot det nationella och lokala perspektivet. Vi fick en inblick i vad som kan och bör göras för en hållbar framtid både i det stora perspektivet och i det lilla.
Att vi alla kan göra skillnad, så att säga dra vårt strå till stacken, är bortom allt tvivel. Att vi alla måste agera är även det bortom allt tvivel. Som privatpersoner och som företagare. Som företagare kan vi utifrån vår egen verksamhet titta på vad vi har för ”klimatbovar”, helt enkelt göra en klimatavtrycksinventering, och sedan påbörja en förändring. Ibland till en (större) kostnad, men ofta genom att göra aktiva val och prioriteringar - med medvetenhet och eftertanke.
Beroende på vad vi driver för verksamhet har vi olika förutsättningar och det vi alla tar med oss från kvällen är att vi var och en kan göra skillnad, även i det lilla.
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright Damernas Affärsnätverk